19-VI-1975.

Дао крв други пут. Частио ваљда за испите, баш ме кренуло. Један лик је пао из анализе јер се није испишао пре писменог. Могао је проћи, али је предао само један урађен задатак, притисак је то. Тог, и можда само тог пута се анализа могла положити а да не урадиш стандардних 1000 интеграла (мој случај, у вр главе 200), само ако добро знаш особине интеграла и како се понашају. Следећа два рока су задаци били већ мање песнички а више технички, и није прошао. Изгубио годину, уписао поново, али кад је требало да је полаже други пут прошла га воља.

Чуо сам после да се био и пропио, да се вукао по селу... а онда 2013, кад су организовали окупљање на 35 година, чуо причу да је његов син покушао да изврда што му не иду студије, и вадио се на "ако мислиш да је то тако лако, што ти ниси дипломирао", на шта је он само рекао "а јел тако?", вратио се на студије и дипломирао. Свака час.

У међувремену, нови Дом се зида, ускоро готово. Као и прошлог лета, диско ради у амфитеатру (антитеатру...) музеја. Иза левог зида је позориште. Улаз право са трга.

А диџеј је био Слеш.


Спомиње се: Дом омладине, Мика Зеленић (Слеш), на енглеском