23-XII-2011.

Ендер нашао посао као тениски тренер, креће 20. фебруара па могу да дођу јануара. Он ће се вратити за посао, а Нина и Раја ће остати пар недеља дуже. Толико ће му бити довољно да се организује око посла. Њен бивши шеф је заинтересован да ураде неку тезгу у пехапеу, ако упали.

Двајспетог скрчка свој мелем, нека уља, восак, три траве које расту око куће или низ улицу, па ајд код ћалета да маже руку тим. Нема друге, јер мелем чувеног Јове Шаљића, из падејске производње, нешто није радио. Завој се лепио за рану, па би је опет отварао кад се скида, зачарани круг. Зато домаће, и држимо палчеве да некако зарасте и не буде превише ожиљака.

Три дана касније је скинуо завоје, зацелило. Неколико дана касније се све очистило, на шаци је имао нову кожу, без ожиљака. Ал' ти је техника за подмлађивање...

Ових дана ми је шкљоцара Ленин Еикс или Ефикс Фуџијев, џепни. Згодан је, теоретски има исти чип и капацитет као Фујица, али'... па, новији је, има неке своје трикове, ама некако ми не лежи. И не уме да сними сирови формат, штета.


Спомиње се: Ендер Аквила, Јелена Средљевић (Лена), Невена Средљевић (Нина), Рју (Раја), Фујица (Фујица), на енглеском