14-X-2016.

Ујутро је Нина била још будна - њој је 4:20, покушала да зове кардиологију у Каменици и најзад некако успела. Дали су јој имејлове пар доктора, да искенира и пошаље шта има од налаза.

Суез још чека да средим прескакање међу базама, што још увек нешто не ради. Покушавао сам цео дан да то уради, полазећи од верзије од пре три дана, јер је последњи покушај испао гори. Јан ме јебе са тајмером за валидацију, коље ми се са дибагером, па у кључним тренуцима не видим шта се догађа. Попиздео, звао га и богорадио неко време док смо чешљали код, сагледао ствари нешто другачије и, хм, види ово... можда ће ипак бити готово данас.

Е, није било. Прође дан, прорадило није. Сувише компликовано. Загуби се кад се враћа на прву.

Увече Нина јави да је купила карте. Видимо се у уторак, остају до 19. децембра. Што је св. Никола, па ће ћале гледати да их наговори да промене датум, али она рече да је он заштитник путника, прави дан за путовање. Онда је Лена звала, одушевила се вестима. Па смо звали Горану, да видимо шта они планирају. Она се последњи пут чула са Нином кад је Ендер био код лекара. Дакле мења се план, они долазе нешто касније, да се преклопе сви на пар недеља.

Седамнаестог сам пазарио ћалету нову климу, инвенторску, око 400€. Ваљда смо звали Мићу да је инсталише.


Спомиње се: Горана Средљевић (Го), Ендер Аквила, Јан Бренкелен, Јелена Средљевић (Лена), Мића електричар, Невена Средљевић (Нина), Суез Лима, на енглеском