22-XI-2016.

(... 43 речи...)

Арпи, Јагода, Виолета

Арпи, Јагода, Виолета

Виолета јела печени батак, сама. Велика је и још расте.

Увече, славили рођење Стојана, другог детета Силвије и Драгана. На истом месту где и кад се Јагода родила. Ендер и Раја нису дуго издржали, уз високодецибелну нискочелну турбо фолк музику, па су остали мање од сата (и узели кола, ми ћемо се већ снаћи). Арпи био добро расположен, Драганови родитељи такође (она је углавном чувала Јагоду), Боба и Милена седели до кума (који је исти пицопевац ко и пре), Вишња се завукла у буџак с другарицама (још има понеку, по комшилуку је успела са свима да се посвађа), а и њен билмез од сина је био добро расположен.

Као и обично, нисам успео да се напијем, Арпикина журка.

Свирала је иста комбинација као и пре - лик за диркама и певаљка (иста од пре три године, и опет хтела фотке, што сам понудио за џабе само дај имејл, никад нисам добио... ето мог геста добре воље ка народњацима, штавише овде јој нисам замутио фацу). Као и прошли пут, срећном оцу су подерали не само кошуљу, него и неколико мајица.

Отишли смо у 22:45, устајем баш рано. Пешке до општине, тамо ухватили такси.


Спомиње се: Арпад Гунароши (Арпи), Виолета, Вишња, Добривој Гунароши (Боба), Драган Умљанић, Ендер Аквила, Јагода Умљанић, кум, Милена Пожарић, народњак, Рју (Раја), Силвија Умљанић, Стојан Умљанић, на енглеском