13-III-2003.

Она буца из управе (тј Џоен, она је међу неких шесторо оснивача и већинских власника Ориона) нам је поделила Мајерс-Бригсов тест, да види јесмо ли добро распоређени по тимовима, тј да ли раде заједно они који треба да су заједно, или би можда боље пасовали негде другде. Ладно сам одбио да одговорим на неколико питања, јер су се односила на стандардно понашање у цркви, што не радим.

Што је она, у обради, некако екстраполисала из осталих одговора, и испало је да смо Џејк и ја негде горе десно, а мерено растојањем између нас двојице, у кругу од осам нема никог. Не знам колико је тај тест уопште употребљив за било какво планирање, али ајде, нашао је ко је коме сличан.

Лепо је време у Хуеблу, није ни хладно преко дана, упркос надморској. После посла ме један одвезао до Великог кањона да шкљоцам мало а и он је мене снимио са свог високок Чероки џипа. Непојмљиво је да видиш толику равницу и онда тако дубок кањон по средини. Геологија мора да је била на нечему.

Увече само седео са друштвом, можда понеко пиво. Први комшија се навукао на Леб & Сол. Натакли смо и онај бас звучник од два цола, и стварно, „Учи ме мајко, карај ме“ звучи много боље с тим.

Лик који ме возио до кањона напросто није одолео па је мало угрејао воду у џакузију (мислим да је исти извор топлоте као и за кућно подно грејање, које баш и није нешто, само три круга цеви - на пола те површине ми код куће имамо шест кругова) и брчкао се. Напољу је било око +2.


Спомиње се: Орионвер (Орион), Хуебло, Џејк Бауер, Џоен Стантер, на енглеском