17-II-2000.

На УАу, неко примети да линк на званични Мајкрософтов списак багова за фокс у ствари води на онај за ВБ6. На шта ће Грент „а баш сам се питао што нам је списак тако дугачак... ето ми објашњења...“.

Отишао са Грегом у град до његове/моје банке. Наговорио их је да ми дају 5000$ брзог зајма за кола, јемчио за мене као послодавац и све скупа завршили смо то за сат. Ово је могло бити прекјуче или прошле недеље. Данас су ми паре легле на рачун. Назад на посао.

А на послу је Рик испробавао своје нове класе, практично писао алате од нуле, да се измигољимо из ВТРа. Френк је нечим пратио које програме кад активирамо (сви или само Рик и ја?). Мислио је да је фокс компајлер, а пошто је Рик радио ризичне ствари, фокс би му се сваки час скршио, док ја настављао да радим. Френк је дошао до закључка да је Рик много продуктивнији од мене, јер тако често компајлира. А овај је у ствари сваки час морао да побије заглављене примерке фокса и покрене га поново.


Спомиње се: ВТР, Грег Рубентал, Грент Лорел, Мајкрософт (Мали мекани), Рик Нетер, УбикАгора, фокс, Френк Шелби, на енглеском