26-X-2018.

Ово је под надвожњаком. Стан је с друге стране.

Ово је под надвожњаком. Стан је с друге стране.

Силвијин рођендан, тридесети. Само породица, тј деца, Боба без девојке (опет је у Бечу код сестре, која је нешто у туризму тамо), Арпи у суморном расположењу, радио је целе недеље (брао јабуке), те Вишња са новим дечком (!). Лик изгледа нормално али јеботе развод је још у току, а она већ парадира новог јебача. А овај канда нема појма у шта се увалио. Те је Арпи збрисао поприлично рано, баш лоше расположен и није му јасно за који је красни уопште долазио.

Нисмо отишли баш последњи, замало. Па, лик који ми редовно долива је управо отишао, јелда? Обично са њихових журки идемо кући пешке, али ово је на другом крају града, има 6км до куће, па смо одшетали до центра, уживајући у чудно лепом времену и у видицима - ретко шетамо овим крајем ноћу, ма нисмо годинама, па што да не.

Апотека је иза кафићевог кавеза.

Апотека је иза кафићевог кавеза.

Апотека Јасмине Влајин је на продају (ради у другој, иако је у пензији). Бангрова зграда, где је некад био Аваи, је још гора кућа духова него што сам снимио 14-IV-2013.. У центру смо сели на једну од нових клупа и издимили по једну.

На тргу с наше стране главне улице смо ухватили такси, и гле ко нас је возио: опет Грне.


Спомиње се: 14-IV-2013., Велика фото шетња, Аваи, Арпад Гунароши (Арпи), Бангро, Вишња, Грне, Добривој Гунароши (Боба), Јасмина Влајин, Силвија Умљанић, на енглеском