19-II-2018.

Дејвид:

Ћао Народе - пре него што кренем у УК /Белгију/Швајцарску данас (повратак 27.) - Волео бих да представим новог члана Тима, Карла. Он је Пројект Менаџер задужен да Организује, Висок-Ниво, Пројекте/Инсталације/Развојне Путање/Документацију и за Северну Америку и Еуро (и где год још делујемо!). Свестан да су ствари у разним фијокама, Карл (који доноси искуство Великих Предузећа, и радио је са Бриџешом у неколико) ће гледати да уведе 'Дисциплину' у Менаџмент Пројеката, широм Организације. Тако да се, између осталог, успоставе распореди у времену, и да се ствари не затуре у фрци и по фијокама (јер Сви Смо Ми Заузети, и Усредсређени, на Нивоу Муштерије). Живи ван Торонта, дакле Источна Северно Америчка Часовна Зона. Једна од неколико најава којима се надам у не-тако-далекој да додамо Ресурсе ('Човек-Снага'/'Људи Снага') у Развој као и Подршку. Он ће бити с нама Пуно Радно и затражио сам од Џефа да му направи имејл итд.

Значи, радна снаго, „надам се ускоро“. То чак није ни „само што није“. Али одмах добијамо још управе, зарад дисциплине. Јеботе.

Дејвидов метод избора речи за велика слова је превисока поезија за мене. Ал' уживам да то његово читам наглас, изговарајући сваку великословну реч са нагласком као да је прва реч у обраћању јавности.


Спомиње се: Бриџеш Дупта, Дејвид Бертон, Карл Пулејн, Џеф Гирни, на енглеском