15-X-2018.

Дас има још двоје. Она је симпатична ал требаће јој времена да се снађе. Географски, Феривер сад има, колико знам, овај распоред: Холандија 5, Канада 6, САД 1,1, УК 1, Србија 1, Ирска 1 и Индија 4. Још увек имамо само два улаза за „коначне услуге“ (terminal services, мени звучи као погребно) на оба нова сервера.

Провозао се бициклом, фоткао штогод око трга између бусодрома и (управо отвореног) Лидла, где су склонили семафор и праве окретаљку. Зато је за отварање Лидла, пре четири дана, њих десетак држало знаке са стрелицама на неколико ћошкова, да преусмере саобраћај около, јер директно није могло, и још цео месец неће моћи. Има ту доста да се копа.

Истовремено праве и једну на јужном путу, где ће се једном прикључити обилазница. Месни лист се глупира, тврде да ће ово смањити број незгода, што је просеравање, свако зна да ту није било незгода - догађале су се два километра испред или иза тог места. А ово код бусодрома је међу најбезбеднијим, зграда мурије је на 100м. И јеботе, баш има да се копа. Неке цеви су на 3м дубине, на размаку од скоро два.

Нина је послала фотке са пута у Ловачку ложу или тако нешто. Не види се много, сем да Лена носи купаћи, а близнакиње не.


Спомиње се: Јелена Средљевић (Лена), Мохандас Раџ (Дас), Невена Средљевић (Нина), Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском