20-XII-2018.

Дејвид: Да увећам Празничну Атмосферу*: драго ми је да најавим додатак Тиму, Ину Крукшенк, од првог Јануара. Ина нам доноси истакнуту Каријеру као Ембриолог и Менаџер под (однедавно) Џаредом Кокстоном (Уважени Гуру за КК/ОК**) на ТТРИксу (њима се Удварамо; имамо Џаредову Дозволу и Благослов да 'дрпамо' -- танте за танте ми њој дозвољавамо да замењује код њ део радног времена!). ТТРИкс, убр, је можда најуспешнија (по профиту и трудноћама) кохорта клиника у Сједињеним Државама.

Неформално сам задужио Ину да в „Муштеријин Доживљај и Развој Посла“ -- регионално гледајући на САД (где ће моћи да путује ради обуке, итд. неограничено). Упозната је са Беби Пазитељем и ЕИВФом (уз остале у простору ЕМРа) и доживеће своје Крштење у Обичајима Федса, преко и под Суезовим Окриљем, ускоро. Уз Џини (и Др Сперматикса, наравно) биће доступна као Ресурс за питања Ембриолошка (ПГД/ПГТ јој је међу специјалностима) и Преко тога.

Ина довршава дисертацију (учење на даљину, класа пре ['20] Џеки) на Источно Вирџинијској Медицинској Школи. Становник је Лонг Ајленда, ЊЈ и тренутно ради на Менхетну у сателиту ТТРИкса, селиће се у Роли, СК.

Убацићемо је у овај Стални Чет неодложно.

Холандија: 5, Канада: 6, САД: 1,1, УК: 1, Србија: 2, Ирска: 1,1 и Индија: 4.

Топи се снег, већ клизи са крова над стражњом терасом и савија се где је прешао ивицу, и неким чудом још не пада са ње, иако је већ савијен у полуваљак. Као и сваке године кад падне довољно снега.

Поподне сам дохватио фанглу и лотру да га поскидам са комбија, да можемо да мрднемо некуд ако треба. Ову пак, фотку, сам снимио тек пре спавања, изнео троножац на терасу па полако, са неколико пробних снимака док нисам ухватио елементе да их ручно наместим, јер при овако слабом светлу аутоматика више одмаже него што помаже. На крају, наравно, аутокрп то све сложи. Ово је чак добило и свој чланак на Суштини.

----

* за пун доживљај, изговорити сваку великоПочетноСловну! Реч! као да је Прва! у Реченици!

** контрола квалитета, обезбеђење квалитета, још мало квазинауке и организаторског компликовања живота


Спомиње се: Дејвид Бертон, Суез Лима, суштина, фангла, Федс, Џини, на енглеском