07-II-2019.

Тзв. "пројекат" (само страница у Конфлуенсу) где би требало да испоулажем жалбе на нове сервере је још недоступан (и остаће). Ево шта Карл вели на то:

"Е, да, Џеф је сконтао зашто не можеш да приђеш случају у хелпдеску. Негде дубоко у Џири има улога која не сме да гледа (мада је сам пројекат дат за гледање). Међутим, да би се то постигло, мислим да је само за читање (ах). Коментаре можеш да додајеш преко имејл обавештавања. Тако је тесно закопчано да би се ограничио приступ корисницима ван Феривера - пројекат је намењен само за интерна питања. Хвала што си помогао да се пронађе узрок збрке!"

Тако је безбедно да ни сами не можемо да га користимо :)

Увече састанак одбора Г55, тј за матурски парастос. пада нам 45. годишњица. Исто место као и пре, бар са компликованим вецеом. Понео сам еос70 па се нашкљоцало занимљивог успут - млад месец над Нафтагасом, нова шарена светла на другом мосту, и наравно сам састанак.

По фоткама видим да су ту Борче, Бора, брат Боже Чкуљића (који је, како чујем, исто одлепио као и пре, завршио ниво и прешао у верске лујке), Прле, Жуца, Јозда, и А. из четвртог један, којој та сјајноседа кацига одлично стоји, изгледа боље него икад.


Спомиње се: Божидар Чкуљић, Боривој Праговић (Бора), еос70, Живана Арматовић (Жуца), Јован Зданић (Јозда), Карл Пулејн, Малиша Борковски (Борче), матурски парастос, Прле Танин, Феривер Фертилајз (Феривер), Џеф Гирни, на енглеском