22-II-2019.

Прекјуче смо отишли сви у Спрингфилд. Нама пица, њима помфрит. Јурцали наоколо, скакали по трамбулини, спуштали се низ тобогане, све по реду. Мало сам и експериментисао са фоткалицом, нисам баш одушевљен резултатом, ал' је бар та мирна тачка на увртању била тачно где треба.

Тајна услуга је сад нешто као јавна - онлајн уплате преко портала. То је направио Јевгениј, а позива неке услуге из Азура (Мали мекани) које овај онда прослеђује издавачу кредитне картице (при чему, наравно, Мали мекани може да зна штагод хоће). Тајни тим чине Ралф, Карл, Јевгениј и Норман, а сад су додали и Нину, а ваљда је и Ник урадио понешто. Јан је наводно знао за ово, Киш каже да није. Цела ствар се није нигде ни спомињала на састанцима о порталу. Да је било, не би то правили прво за стару, КОМ верзију портала, па онда прерађивали за нову - знали би да треба да раде одмах за нову, а за то би требало да попричају са неким из тима за портал. Јебе луд збуњеног, па растура.


Спомиње се: Јан Бренкелен, Јевгениј Носоровец, Карл Пулејн, Киш де Кок, Мајкрософт (Мали мекани), Невена Средљевић (Нина), Николас О'Киф (Ник), Норман Шен, Ралф Ротник, Спрингфилд, на енглеском