11-IV-2019.

Већ недеља откако су се Киш и Јан вратили из Торонта, и још ни речи о великом плану, чему тајни тим, ма ништа. На том фронту Јевгениј и Грбо још не знају како ће се то повезати са Федсовом базом, како ће њихови подаци да се сливају у главну. Имају скрипт којим би се направила нова база, али га не користе - само су га потерали преко старе, која сад има додатних табела (углавном ваљда фантоме старих). А да, Јевгениј није знао да систем за поруке на порталу ради двосмерно, па је мислио да их прослеђује као системска обавештења. Такође, гледе упитника, није ни погледао табеле какве су у Федсу (где су сва правила објашњена). Кад га је Нина питала све ово о пројекту као таквом, тј како знају шта треба да направе, споменули су неке спецификације што им је написао Бриџеш, али ево већ целу недељу не могу да их нађу.

Нина: Тренутна дилема ми је ово. Јевгениј је пробао да намести Онлајн Заказивање на тест порталу, према документу https//Феривер..../31031323/Online+Booking - ту има све што клиника треба да подеси, али не и о конфиг алату јер то само подршка треба да види, не и клиника. Где дође тај део?

Бриџеш: дође у конфлуенс у засебан низ. Један према муштерији, други интерни.

Нина: [три емоџија плачу]

Бриџеш: Жао ми је. [слика Морфијуса, са „А кад бих ти рекао... да нема марамице?“]

ја: можда сам збуњен, али сам некако очекивао линак на грану викија у конфлуенсу где пишемо те техничке ствари. Имамо то за сам Федс однедавно... рекао бих од 2008. Или би требало да добијемо спецификације пројекта, за стручну ревизију?


Спомиње се: Бриџеш Дупта, Јан Бренкелен, Јевгениј Носоровец, Киш де Кок, Невена Средљевић (Нина), Прасад Горбо (Грбо), Федс, Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском