23-VII-2019.

И још један позив јутрос, овог пута Јан... наравно, речено му је да ме зове. Шта који курац, кад се Јевгениј дохвати неког случаја, тај је одмах најважнији?

Данас сам намерно мало олабавио с послом, отишао да купим неке каблиће (уезбе микро, два дуга за играње и за пуњење у комбију, два кратка, један мени један Раји). Купио сам и затворене слушке, да не чујем много спољне буке, мада сам главоња па су ми мало тесне. Ал' ајде кад је већ последња прилика, Нена каже да затварају радњу. Риле је већ дао отказ, а она остаје до краја месеца.

Не знам да ли ми је самом пало на ум или је Ник натукнуо, Јевгениј покушава да се увуче муштерији, да се дува како он може да убрза решавање, па да побере ловорике а ја да повучем мачка за реп. Море зајеби посо, испланирао сам да завршим до четвртка поподне, и нећеш ми то померити ни на коју страну.

Јевгениј, 13.54 Ћао, како гласи твоја пресуда о увозу пацијената

ја 15.52 Обесите их.
Радим на томе... имам друго решење, да то исецкам у засебне иксемел фајлове и документе а онда то позипујем у један фајл за транспорт.
То решење је 90% још у мојој глави.

Јевгениј, 16.20 звучи забавно
колико ће ти требати да то урадиш?

ја 16.43 оптимистички, четвртак.

Јевгениј, 16.46 супер. имаш ли ваљане тест податке да то тестираш на велико?

Онда смо причали отприлике један минут (нема снимка) па му се прекинуло. Онда сам звао ја њега, десетак минута. Све је гледао да ли би додавање још меморије решило ствар, па ми је потрајало да му објасним да је фокс писан пре него што је толика меморија уопште постојала, и додавање још меморије у ствари погоршава ствар на другим странама, јер фоксово управљање меморијом онда бива повелик режијски трошак и успорава све. Онда је нагло прекинуо везу, као да га је неко хитно звао. Вероватно Бриџеш, јер ме он звао касније, у 17:25. Кратко, испод 4 минута, почев од његовог „ово је ескалирало превисоко и пребрзо“. Нешто као да се извињава што се његови потчињени лоше понашају, иду мимо протокола.

Дас је звао у 17:45 и одмах сам погодио да зове због овог и да му је Јевгениј рекао да зове. Брзо смо прешли на технички део и договорили се шта да се ради. Осам минута.

До тог тренутка сам већ решио извоз, до стварања зипа.


Спомиње се: Бриџеш Дупта, Јан Бренкелен, Јевгениј Носоровец, Невена Жаја (Нена), Николас О'Киф (Ник), Риста Станчулов (Риле), Рју (Раја), фокс, на енглеском