29-VII-2007.

Две велике новости.

Прво, Ендер купио Есикса, истог као Нинин. Ружна графитна мат сива. Овде је са ћалетом, код њих. Доле лево је ћошак Нининог Есикса.

Цела улица је настала тако што је пар Филипинаца некретнинаца продало куће имућнијим Филипинцима, чак и улица носи филипинско име. Држе се заједно. После сам повукао оно „имућнији“, кад сам чуо колико већином дугују.

Друга вест је да јој је прекипело што нам веверица једе парадајз, па је решила да купи зглавну клопку, марке „Хевахарт“, тј имај срца. Хвата али не убије - треба да је одвезеш негде даље и пустиш.

Немам појма зашто сам сам себи послао ини фајлове за тоталкомандер. Сад да ли за бекап, или да их лакше пребацим на независни, јер ће ми сутра требати. А имао сам и флешку, ону малу од само 4Г (или можда 2?), у футроли од меке плаве пластике. Та је преживела седам-осам година, више као играчка и привезак него што се озбиљно користила, имала је само оне нужне контакте и то на ивици, ни утичнице није било, и била некако килавија од нормалне. На крају није ни радила, али тај крај је био негде око 2012.


Спомиње се: Ендер Аквила, Невена Средљевић (Нина), независни, тоталкомандер, на енглеском