Изјава о приватности

Ово је мој лични сајт. Не скупљам никакве податке, не треба ми то и не знам шта бих с тим. Нигде овде нема ниједног поља за унос, ни шифре ни лозинке, само садржај. Не знам ко сте, и није ми много ни битно, ви сте за мене њ.в. Посетилац, и трудићу се да тако и остане.

Е, сад, колачићи. У ствари немам ниједан, осим ако играте пасијанс, тамо има један у којем се памти ваш најбољи резултат.

Други колачић користи бројач, да зна да ли сте већ били, тј. да ли се ваша посета броји као прва или која већ. Са садржајем тога немам никакве везе, у ствари ни не умем да га протумачим, колеге су то фино замумуљиле.

Трећи колачић би требало да памти да ли сте већ прочитали овај текст. Нећу га уводити, него ви изволте прочитајте колико хоћете пута, укључујући и ниједном.

Овај текст је савршено непотребан, али сам га ставио да видим хоће ли Гугао да попусти мало. Они сваких годину-две крену да дресирају целу мрежу да се понаша овако или онако, јер доносе преко 90% посете па мисле да могу да заповедају. Донекле ме заболе брига за то, а од некле ме занима који је то минимум захтева који треба испунити да се они мало отворе. Током 2021. и 2022. ми је посета сведена на око 15% некадашње, а да притом ја нисам мењао ништа у начину рада. Ето.

А сад кући.