seks itd [11]

Šta je ovo?
Pošto sam, srećom, odustao (zasad) od ideje da viceve treba ispričati uživo ili makar video, ostaje ovo više kao refrentna zbirka viceva. Jer nisu vicevi za čitanje nego da se pričaju. Ovo je podsetnik.
Zahvaljujem radnicima, seljacima i poštenoj inteligenciji Burundija što su me nagovorili, i sebi što sam dozvolio da me nagovore.
Godine i ostale napomene ispod vica, gde ih ima, označavaju poreklo, a ne stvarnu starost vica. Tada i tamo sam ga našao.Osim Burundija, drugi izvori su:
sezam - što su u stvari dva BBSa iz devedesetih, staari Sezam na Bigzovim serverima negde na Skadarliji, i novi Sezam časopisa Pisi-pres, potonjeg Oriona
suština - komšijin blog, gde i sam piskaram i gde sam Komšija.
imejl - sopstvena imejl arhiva od 1997 naovamo (sa dosta rupa u prvoj godini)
19-IV-2020 - 15-V-2020 idi kući  
Mali, ali mekan ko duša
1992, natpis na bedžu
Pitali dedu kako on i njegova baba stoje sa seksom ...
" Nikako ... Ja još uvek mogu, a ona ne može ... "
" Kako to ? "
" Pa lepo ... Kad smo se uzimali dogovorili smo se da ja dižem njene noge a ona njega ... Sad ja još uvek dižem njene noge, al ona njega ne ... "
Bakin kolač
mekan ko dekin
1992
- Dušo, jesam li ja tvoj prvi muškarac?
- Koješta, pa zar ti ja toliko glupo izgledam.
10/10/1992, sezam
Pera sreo staru poznanicu na plaži.
- Oh, Olgice kako divno izgledaš, srećan sam što te vidim.
- Pero, uđi malo više u vodu, ne moraju svi da vide kako si srećan.
10/10/1992, sezam
Jedna zagorela, a usamljena cura uzima slušalicu telefona.
- Alo, jel to TV servis ?
- Da .
- Molim vas, pošaljite mi nekog dobrog tehničara, Bojim se da će jedan kanal da mi se zapuši.
Bio čovek kojem žena nije htela da da. Otišao on kod lekara i objasni da je u porodičnim odnosima sve u redu...osim što uveče žena neće nikako da... Doca kaže ima na Tibetu jedan travar. On pravi strašne napitke i on je jedini koji može da ti pomogne. I čovek, jadan štedeo godinu dana i skupi pare i ode na Tibet.
Tamo nađe travara i objasni mu u čemu je problem. Kad, travar kaže; ta biljka daje cvet samo jednom godišnje i sad baš pre dva dana smo ubrali poslednji! Nego, ti da dodješ sledeće godine, a ja ću da ti sačuvam jedan cvet.
Čovek se vrati u svoju zemlju i počne odmah da štedi za put, ali ne uspe da nabavi pare za godinu dana već otputuje na tibet tek kroz dve godine. Kad je stigao, a travar mu kaže; pa gde si ti bre, ja prodo biljku nisam mogao više da te čekam. Nego se ti vrati i dodji sledeće godine mesec dana ranije. I čovek ode kući i opet napabirči nešto para te otputuje mesec dana ranije nego što raste biljka. I sretne se opet sa travarom, kad stvarno biljka raste, daje cvet, oni ga uberu. Kako se to sad koristi ? -pita čovek
Staviš da se osuši i onda ga sitno sitno iseckaš, zatim ga staviš u filter vrećicu i napraviš od toga ladan čaj. Šoljicu staviš na noćni ormarić tvoje žene i legneš pre nje u krevet. Kad ona dodje, skine se i obuče spavaćicu ti joj kaži; dodaj mi molim te čaj. Kad se ona okrene A TI KREŠI ŠTO BRŽE MOŽEŠ...
1992. starija verzija o plavom cvetiću sa Kilimandžara je iz 1976.