21-I-2024.

Увече звао *** нема ги падеж _мицко овди *** да се најави за сутрашњи *** нема ги падеж _френдзПарти овди ***, ал' реко јок, не може, *** нема ги падеж _би овди *** иде кући у извидницу, остајемо сами са децом до другог фебруара, тако да дотле ништа.

План је да у уторак ујутро одвеземо њу и близнакиње до америчке амбасаде, да им направи нове пасоше, а онда да она остане да преноћи код *** нема ги падеж _маја:2 овди *** и *** нема ги падеж _ИванБатић:2 овди ***, а ми да се вратимо са њима кући. *** нема ги падеж _кјо овди *** ће то вероватно да преспава, а *** нема ги падеж _ванеса овди *** уопште нема проблем да буде сама неколико сати, она се ионако већ недељама сама мува целу ноћ и чека да се остали пробуде, па онда спава поподне.

*** нема ги падеж _би овди *** ће у уторак да одлети у Јужну Дакоту да се сретне са тим типом, и буде целе недеље код њега, па да виде како ће то ићи. Он је нешто млађи од ње, има сина из једног од претходна два брака, можда мало старијег од *** нема ги падеж _кјо:2 овди ***. Преседа у Амстердаму и Минеаполису, са добрих осам сати паузе у Амстердаму, што је плански урадила, јер зима је и ко зна како ће да стоје ствари тог дана. Данас је управо тамо неки опак ветар, који дува са паузама, па то ипак некако иде. Видећемо.

Увече смо причали са *** нема ги падеж _бо:6 овди *** и *** нема ги падеж _спенсер:6 овди *** (свеже обријаним од грла до потиљка). Опет врти нека кола, опет се дружи са неким источноевропљанима, чак неко од његових муштерија навраћа у кафану коју држи неки наш, имају и ракију. Е сад, откуд му ракија, извоз се не исплати, а ако хоћеш да си произвођач улазница кошта цео милион, у разним таксама, атестима, дозволама. Можда набавља од оног рок гитаристе који се овде навадио и решио да то тамо производи, била је то чувена прича пре неку годину.

Око поноћи смо нас двоје прославили своју 51. годишњицу остатком оног тутифрутија за ову недељу, и... испало је да нам се баш познаје да смо дуго заједно. Чак два пута нам се десило да неко од нас нешто каже, и онда пет секунди касније обоје, синхронизовано, испалимо исту фору на рачун баш тога. Конвергенција, шта ли. Слатко смо се насмејали оба пута.


Mentions: in serbian