27-VIII-2002.

На УАу

Лик из СФа: Израз који јако не волим је „знаш шта хоћу да кажем“? Популаран је од касних шездесетих и кренуо је из ЛСД руље. Когод ми то каже, одговарам „не, молим објасни шта хоћеш да кажеш“. Не волим да нагађам шта је ко мислио.

Ја: У отприлике исто време је било и „никад не мисле оно што кажу, никад не кажу шта мисле“ :)

Почела школска година, Лена сва битна. Досађивала се цело лето, једина разонода јој је био базен и теве. Већ има неки домаћи и одмах је навалила на њега.

Го и Рикардо иду овај викенд код његове маме у госте (поводом рођендана, њему пада негде 26 или 27 августа), а пошто Нина остаје сама, вероватно ћемо да свратимо да је обиђемо.

Појавио се јуче Рик, сестра му се селила из Северне Каролине у Фредериксбург, што је пола сата одавде, а он искористио неки бонус што има од честог летења (тзв летачке миље - кад накупиш довољно миљаже на авионима, добијеш један бесплатан лет или пар дана у неком хотелу), скупило се нешто друштва из старог Зиро Дистанса, попили смо по пиво у кафаници преко пута од старе локације, чуо сам понешто вести. Грег је виђен како вози комби за женин ресторан, а Форд (био је његов син тамо) је некакав технички координатор у неком дому где инвалиде обучавају за рад на рачунарима. ЈуеСКру се није спомињао.

Брекс скупља моје папире за ове из Сиракузе (и мени је послала гомилу пре неко вече да проверим), јер ако њих будемо чекали има да траје недељама. Није да једва чека да ме се отараси, него су они идиоти (њене речи). Имејлови око посла круже цео дан - ствари се не појављују где треба, дугме за брисање чланка немамо где да ставимо... редовна срања.

Зајана има нови бенд!

Јавља Рикардо:

Чујем да Лени треба рачунар. Имам један спреман ако Га хоћете. Садржи:

ATX кућиште и 250 W напајање; 15" монитор; Aopen AX-59 Pro MB; Пентијум 250 MHz чип; 64 mb меморије; каблове за IDE/напајање. ; CD-ROM.

Проблеми: могло би му се додати меморије и диска. Користио сам га са пентијумом на 250 са Пенџеријем 2000 целу годину, добро иде. Плоча прима до АМД K6-III 400 MHz који су јефтини и раде као П3. Не знам да ли имам флопи вишка ал' коме то данас треба.

Монитор ћу имати од недеље кад се вратим од ћалета.

Питам Нину како јој се чине предавања, довољно озбиљно?

„Озбиљно? Како да буде озбиљно кад историчар прекине час и не мрда док му бар један студент не каже да је дупе?“


Спомиње се: Алан Робин (Форд), Горана Средљевић (Го), Грег Рубентал, Зајана, Зиро Дистанс (Зиро), Јелена Средљевић (Лена), ЈуеСКру, Невена Средљевић (Нина), Рикардо Мануел Бариеро (Рикардо), Рик Нетер, Сесилија Роксбери (Брекс), УбикАгора, на енглеском