17-X-2005.

Гери покушава да извезе дебееф у текст фајл па да тамо чачка... тако је настала алатка коју сам потом написао, где би он извезао целу табелу у текст, чачкао га, па враћао назад. Што је спадало у исту апликацију у којој ово сад пишем, тј. Зод.

Порука мојима испрва није прошла, ваљда предугачка са сликама, па сам поновио из двапут. Фотка где лепи плочице у купатилу (не ово над кадом него друга, где дође огледало). Новости из преписке, са обе стране:

Лена има нову столицу, она из 1999. је коначно расходована. Коментар на зграду где Го сад живи - изгледа као нека вила из XIX века. Аха, ал' само фасада ваља, остали зидови су гола цигла, неомалтерисани, а изнутра чак ни редовно пљуни па углачај. Кева је опет имала неке проблеме са здрављем, није могла да спава како ваља, него ноћ преседи пола на каучу пола пред монитором. Чак смо нешто и чантрали преко Трилијан.

На УАу

>-Кладим се само за вечером* на утакмице, другим речима другарски. Оно што Џеф предлаже не бих баш стрпао у ту категорију.

Ја још мање. Прихватам само „е, ако можеш да решиш овај баг, чупамо већ косу, имаш пиво“. Последње две лименке Гиниса што сам тако добио су ми сад пепељаре у колима.

----

* хм, да није „кладим се у вечеру“?


Спомиње се: Гери Брендивајн, Горана Средљевић (Го), Зод, Јелена Средљевић (Лена), УбикАгора, на енглеском