09-XII-1999.

Телефонски рачун за новембар 173,48$. Шкк?

(Касније сам установио. Нисам био схватио да телефонске услуге пружају разне фирме преко истих жица, па сам за локалну добио Спринт - њихове су жице - а за међуградску и међународну су ми уписали Емсиај Ворлдком, који деру нељудски, нешто око 0,70$ минут за разговор са Југославијом. Прешао сам код других чим сам укапирао.)

Тринаестог, писао мађарској туристичкој агенцији, истој риби која нам је септембра издала карте,

...дакле овако: уплаћено је кроз банку Ваховија у четвртак или (вероватније) петак. Износ је 550$ што је вероватно више него што треба, али Зиро (фирма за коју радим) не жели ризик - па су додали мало за сваки случај. Банка не даје бројеве трансакција за међународне уплате, али нас уверавају да ћете добити паре најкасније у уторак или среду. Вероватно од те банке целе недеље немате других уплата, не би требало да буде тешко да нађете.

Друга особа која добија ову поруку је путник лично, да би био у току са догађајима. Био бих вам захвалан ако бисте одговорили на обе адресе кад уплата прође. Само да будемо сигурни да је све ОК, као што је увек и било.

Надам се успешној будућој сарадњи,

tisztelettel

Тј она беше рекла 127.000 ХУФ, што изађе 515 УСД, али Грег је заокружио на 550$, нек се нађе.

У Зиро Дистансу, Тед пише „ако се сећаш, одабран си за ’испоручиоца‘ и ’тестера‘ за Теиксце, јер једино ти имаш ВинФрејм клијента*. Те стога можеш ли, молим те, да испоручиш 114 и 132 у Теиксце, тестираш то и онда их зовеш да им јавиш? Ако хоћеш да их ја зовем, могао бих.“ А Брљи вели „ево неких докумената са појединостима о практично новој масци за Лејвор. Они ће ово користити да унесу податке које скупе користећи приложену „ИМГ чеклисту за клиничку обуку“. Одатле ће онда извлачити још један извештај из свега тога. У суштини, уреднија верзија чаршава „ИМГ чеклиста“, али да све податке одштампа Хоси.

Мада нешто од података које хоће на овој новој масци већ имају другде у Хосију, омогућићемо им да то додају и чачкају и овде.

Треба да Лори то покажем до среде. Мислиш ли да ће твоји момци моћи да ми дају нешто да погледам до понедељка? Сигурно ћеш имати питања - слободно ме питај ако нађеш нешто без смисла.“

----

* комад касније познат као Цитрикс, ако нисам побркао


Спомиње се: Горан Стаковић (Брља), Грег Рубентал, Зиро Дистанс (Зиро), Лејвор, Лора Хантер, Пужо, Теиксце, Хоси, на енглеском