02-XI-2017.

Написао малу конверзију замрзивача, где баш за Теиксце. Овог пута није муштерија почившег Зиро Дистанса, него Феривера. Свет је једна селендра.

На другом фронту, био још један захтевни састанак поподне, и био сам жестоко рибан што сам урадио ЦР-103 пре времена, јер још није убачен у спринт (што је недељни пакет случајева, одобрава се на захтевном састанку), није ми додељен, а Инге га је већ тестирала (како кад није ушао у билд - па, било је готово на време за претходни). Лора је одржала такву говоранцију да је то све скупа трајало дуже него исправка и тестирање заједно.

Какво просеравање.

Пар дана касније, што ретко радимо, смо направили као журку за њен рођендан. Дошли Драган и Силвија са децом, Арпи, Боба и Милена. Пила се, наравно, кајсија (вероватно смо решили да можемо да докрајчимо ону из 2014. пошто смо ове године најзад обрали своје кајсије и испекли доста ракије), (... 21 реч...). У неку руку је славио и Арпи, њему је рођендан сутрадан, а и то административном омашком, требало је да буде истог дана.

Све скупа било баш добро вече.


Спомиње се: Арпад Гунароши (Арпи), Добривој Гунароши (Боба), Драган Умљанић, Зиро Дистанс (Зиро), Инге Брандлихт, Лора О'Хера, Милена Пожарић, Силвија Умљанић, Теиксце, Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском