02-V-2018.

Синоћ је Лора напрасно напустила Феривер. Дејвид је то објаснио „професионалним разлозима“, да кажемо „нашла зеленију испашу“ или „хтела да се врати ембриологији“. С друге стране, пажљиво су обрисали све њене логине и уклонили је свуд из скајпа.

Таман сам рекао „сад никад нећу знати како изгледа“, јер никад није било њених фотки, кад ми Киш пошаље једну (он, Ник, Дејвид и Лора, сликао их келнер пре две године). Па, личи.

Кремација је данас (не, сутра). Анити је други рођендан. Видели смо је синоћ на скајпу, трчи, пење се на столице, качи се на врата фрижидера...

Попричао са Јаном (крећемо са Федсом 7.0), па након приче о послу пређемо на шкк се то десило. Изледа да се и Лора жалила на исте ствари као и ја (и он), само јаче - што се размножава управа и што повлаче глупе потезе и никад не признају да су се зајебали. Пукао јој филм па је цео месец преговарала нов посао. Па сам му се и ја изјадао, нарочито што књиговођа није ни погледао Нинине сате него само испотиха покушао да јој ни не плати за цео фебруар, те за усрани ВоркерКлок који су платили не питајући никог ништа... сво то охоло одлучивање одозго. Резултати нису баш катастрофа ал нису нимало добри, а сад се види где се чешемо.

Боба, Драган и брат му, Арпи и Лена су отишли до болнице да обиђу Силвију. Још је под седативима, ко зна којим, ал' није тако успорена као дан после операције. Делује солидно, пуштају је ваљда у петак.


Спомиње се: Анита Џенифер Бергер (Анита), Арпад Гунароши (Арпи), ВоркерКлок, Дејвид Бертон, Добривој Гунароши (Боба), Драган Умљанић, Јан Бренкелен, Јелена Средљевић (Лена), Киш де Кок, Лора О'Хера, Невена Средљевић (Нина), Николас О'Киф (Ник), Силвија Умљанић, Федс, Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском