08-XII-2018.

Напокон Силвијин дечији двођендан. Одржали су га у некој рођендаоници у Чурди, исти сценарио као пре две године. Сва уобичајена руља, чак и Драганови родитељи, њима је то пет сати вожње. Најзад сам опет потерао комби, цео месец нисам, и први пут ноћу. Извидео место на гугловом уличном погледу, да видим где да се паркирам, и решио да одемо петнаест минута раније, док не заузму најбоља места. Има места у авлији, али као комби нисам тако окретан.

На уласку је била симпатична сцена - поздравили смо се са Бобом па са Миленом, баш се слатко насмејала кад је видела Санду, а онда тотално збунила кад је видела и Линду - скроз је била заборавила да их има две, и одједном шта је сад ово, грешка у матрици...

Арпи не изгледа најбоље, као да је нагло остарио пар година. У болницу га је отерала друга срчка, а прве се баш ни не сећа.

Његова бивша је била ту али се нисмо сретали, ништа није било.

Торте су биле редовно синтетичко срање, напрскана замена за вештачки шлаг. Штрпнуо мало од једног, одоздо. Има ораха, није ни лоше.

Раја је приметио да не идемо кући. Морао сам да му објасним да има више путева и да сам изабрао онај где не морам да окрећем комби на главној улици па још ноћу (тј око 20:20).


Спомиње се: Арпад Гунароши (Арпи), гугао, Добривој Гунароши (Боба), Драган Умљанић, Линда Роза Средљевић Аквила (Линда), Милена Пожарић, Рју (Раја), рођендаоница, Санда Фиона Средљевић Аквила (Санда), Силвија Умљанић, Чурда, на енглеском