07-IV-2018.

Дејвид: Ралф има Пуно Дискреционо Право по питањима Плаћања и Услова (као Финансијски Директор), Нина. Ја бих му се обратио, на време, ако има било каквих питања. А ако се он обратио-- ја бих високо препоручио да и Ти тако Њему, директно. Издаћемо нове 'Услове Запошљавања' свима наредних дана, да формализујемо та питања, да не буде забуне по.

Кад Дејвид крене да Пичи Велика Слова то је скоро нормално. Да 'се обратио' је чисти двоговор - јесте, ал' на гурање. Тај нови документ о УЗ би био занимљив - нема старог с којим би се упоредио. А нисмо ни запослени, доста нас нисмо ни сауговарачи. Чини ми се да нова управа покушава да се покаже корисном тако што поправља ствари које нису ни биле у квару. С друге стране, оно што је радило али било мало хаотично је сад прекомпликовано и протокол је важнији од суштине.

Ни до 4. марта наредне године ти тзв. „Услови Запошљавања“ се нису појавили.

У Петерхиду опет цвета дивљи зумбул, и најзад сам успео да истерам пристојну боју на фоткама (успело је једном и пре овог). Ова посебна плава обично прогори, ЦЦД чип у еос70 (еос40 још горе) не уме то баш.

Коров је баш подивљао, косио сам и косио.

Фоткао скајпом бебице како сисају. Предивне су.

Лена послала снимак биљке која је никла из прелива у судопери :).

И Го прави башту - послала нам снимак како јој лепо расте салата, а Неша грабуља.


Спомиње се: Горана Средљевић (Го), Дејвид Бертон, еос40, еос70, Јелена Средљевић (Лена), Невена Средљевић (Нина), Ненад Бергер (Неша), Петерхид, Ралф Ротник, на енглеском