04-III-2020.

Звао данас Јан, хоће да дода нов фајл у упФедс, тј дистрибуцију инсталатера, па му баш није јасно где ја ту шта радим.

У Фериверу је хаос. Спали су на два програмера за фокс (он и Норман). Дас тренутно има петоро (било четворо прошли пут), треба ове недеље да му дођу још троје, два фоксовца и један за ескуел. Мора неко да уради све оне хл7 рутине... Торонто је у неком тренутку нарастао на петнаесторо. Све ми се чини да Ралф диригује а Дејвид је друга виолина и не баш присутан, ово је много компликованије и не може сад... али нећемо о томе преко телефона (тј скајпа ал ајде).

Најзад дводневна киша. Зиме није ни било, падавина врло мало (јадни енглески нема своју реч за падавине, него „преципитација“, јебо их латински).

Јуче био до Вршца, опет сахрана. Сестри од другог ујака (Властин отац је био старији, ово је од млађег ћерка) је умро муж. Жалио сам се Жарку како су ми они најгора грана родбине, за ових девет година ово је која, осма девета сахрана, већ н'умем д'избројим, а само једном били сватови. Кад смо код тога, како ти је сестра? А, удала се, има ћеркицу од два месеца. А мени нико не јавља. Ту се на 3-4-сад он и кева му окрену једно ка другом и „па рече да ћеш ти да јавиш“. Аха, па тако и за венчање и за рођење, аха, па да.


Спомиње се: Власта Зарин, Дејвид Бертон, Жарко Зарин, Јан Бренкелен, Мохандас Раџ (Дас), Норман Шен, Ралф Ротник, упФедс, Феривер Фертилајз (Феривер), фокс, ХЛ7, на енглеском