12-III-1999.

Чет на Ирцу са колегама фоксовцима, били су ту и Џорџ Таскер, Мишел Кокс (с којом ћу се срести за мање од пет година), Џери, Рик Боруп, Џо Волк, Тим Хејс, Едичка Пикман (који ће онда нестати са УАа око 2008. и вратити се 2012. као залупани конзерваш, до те мере да сам га метнуо на игнор), Брекс. Чаврљали о којечему, без неке теме. Сад кад читам лог, баш добро зезање.

Имам налог код поште (каснији телеком), па бар телефонски рачун није патња као кад сам се качио преко сезама по међуградској тарифи. Ово је други канал у граду - оно чему је Аваи радио подршку је БеоТел, одељење Беобанке, је било први канал. Сад град има двапут по 64 килобита у секунди, што је и даље врло узана цев, али је и број људи који имају појма шта је интернет исто мали, па канал није био загушен, зависно од доба дана. За нас ноћне птице проблема није било.

Имејл од Мег:

Уништио сам и ја неке мегабајте података... мада сам скоро све успео да вратим. Мој први шеф ме назвао „храбрим програмером“. Те две речи заједно су ме призвале памети. Прво бекап, па доручак, па седи размисли шта ћеш.

„Храбри програмер“, а? Не знам да ли ми се свиђа тако на гомили :)

Тај први шеф је био, наравно, Радоја.

Брља је био данас у Новом Саду и требало је да покупи Горану и довезе је, али је послао имејл да је заглавио доста иза договореног времена, па претпоставља да је већ отишла. И јесте, доста пре тог времена.


Спомиње се: Аваи, Горана Средљевић (Го), Горан Стаковић (Брља), Меган Марбург (Мег), Нови Сад, Радоје Малетин (Радоја), сезам, Сесилија Роксбери (Брекс), УбикАгора, фокс, Џери Олсен, Џо Волк, на енглеском