02-VIII-1972.

Опроштајно, одлазе Лајна и Мачка. Лудо вече. Нисла довео неке Оландезе - Роланд, Инге, Каролина.

Трећег августа олујчина, испозадизали смо бокове шатора да се осуше изнутра, ушкла вода. Помагао и Волфи. Много снимака. Увече седели код Нисле са овима, па сви у хотелски парк. Спаковали два велика шатора, спавали у мањим и у шкодилаку.

(Веца иза кола, Волфи седи, кева десно)

Четвртог, пуштали неку музику на појилу, док смо прали судове. Корни грпа за Волфија, опроштајно увече. Крејзимен рече да смо били добри. Коктел рум:бресква:кока 2:8:5, одличан. Келнерица рече да имам страшне очи. Да је било да се уради нешто око тога... али ништа, нема Ње.

Петог, рано ујутро, поздравили се са Роландом, крејзименом, комшијама, па на друм. Око Метковића замало се извукли, неко скренуо на леву страну, ћале добро реаговао, свака част. Спавао на поду - мора да смо узели бунгалов, да се не распакујемо. У Сарајеву, ћевапчићи код Мркве. Стигли кући у 17:00, право у град. Кијам, мора да је од спавања на поду. Слабо кога има, само Чарга и Троскок (куд баш она!).

Седмог са ћалетом у СУП, предао папире за личњак. Скоро целе две наредне недеље углавном писао - ширио белешке из тефтера, писао писмо за Корину, развијао негативе, радио слике.


Спомиње се: Анита Хертман (Корина), Велемир Прокин (Чарга), Велинка Благојевић (Троскок), Вера Стојановић (Веца), Меланија Мерћеп (Лајна), Сланислав Дуњић (Нисла), ћевапчићи, шкодилак, на енглеском