25-VI-2010.

Изгледа да се цео наш блок расељава. Број 6 је испражњен пре две недеље, већ је на продају. Данас стоји хула-хула (ЈуХол, U-haul) камион пред седмицом. Лес се такође сели, није био задовољан одржавањем, попичкао се са газдом, овај обећао да ће да испоправља, па је и испоправљао, а овом се тек сад не свиђа шта је урадио, диже сидро.

Ови из двојке се разводе, она се накачила на неког куратог црнца, остала уз њега чак и кад ју је снимио како му пуши и то окачио на мрежу (а обоје, као и њен муж, раде у истој фабрици). На крају ћемо моћи да питамо нашу прву комшиницу, Јулишку, је ли сад задовољна кад нас је све разјурила.

Отишли до Трејдер Џоа, ваљда куповали шта треба за венчање, а и последњу туру белгијске чоколаде „фунта плус“ (тј од 500г). Прошао стражњом скраћеницом до оближњег Таргета, и тамо смо нешто пазарили.

Сутрадан је стигла Го, отишао по њу на аеродром. Онда сам исекао шунку, да имамо да лабрцнемо :). Појела је јајну супицу (тј чорбу, ал' ми то тако зовемо), па палачинке са нутелом.

Стигао ми је пасош из наше амбасаде, са уверењем да сам ослобођен царине као гастарбајтер повратник. Кад ово прође (Го остаје целу недељу), можемо да се пакујемо.

олдвејв: „За домаћи, сви да прочитају "Критику дијакритичког ума".“ То а пропао неке расправе о шћђ. И Шкрба рече „На данашњем степену развоја комуникација, писање мимо писма које се користи за језик на коме се пише је исто што и изигравање говорне мане - умеФ да приФаФ нормално, али миФлиФ како је то баФ добар ФтоФ.“


Спомиње се: гастарбајтер, Горана Средљевић (Го), Градивој Шкрбић (Шкрба), Јулишка, Лес Пол, олдвејв, чорба, на енглеском