27-XII-2000.

Форд је начуо да постоји, или се спрема, књига „фокс - развој у расподељеној околини“, па сам добио да се распитам код писца (МТВ) шта би са тим. Јавља се он јуче имејлом, каже „Сатарили смо пројекат због фоксовог положаја на тржишту. Укратко, испада да се не исплати.“.

Рик и ја правимо нов, незајебив newid.prg, који има да враћа тачан главни кључ штагод да се деси. Мислим да смо га утрефили. Ово сам после годинама користио, али у самог Хосија није ушао, јер се тамо користило шта је већ ВТР имао. Можда ако бисмо правили неку лајт верзију без њега.

На западном фронту, нешто сам потписао да пошаљем оном другару у Јути, за посао код телеторбара. А презирем телемаркетинг. У ствари цео тај рекламни сектор заузима код мене врло ниску стелажу, међу најгорим олошем, а телемаркетинг као врло агресивна техника је још ниже. Овај папир је сама понуда, дају 63000$ плус 3000 за селидбу. Живот међу мормонима би био занимљив, у најмању руку. За два-три дана се ово свело на ништа, па неста и дилема - они се предомислили и повукли понуду или је неко требало да потпише кад се врати са нечега, јер јебига божић и шта све не. А онда је и другар напустио ту фирму, нема даље.

Јавља се Гита, каже пропуштамо забаву: имају струје 4 сата па 8 немају. Разведена је, сад има цимерку (ваљда на старој адреси, мислим да јој је Лоба оставио кућу).


Спомиње се: 27-IV-2002., Алан Робин (Форд), ВТР, Маргита Гунароши (Гита), МТВ, Рик Нетер, Слободан Шумић (Лоба), фокс, Хоси, на енглеском