03-X-2013.

Лена се спрема за разговор за посао у Продајзу. Ради домаћи... што јој дође као пријемни.

После смо чули да су се спремили да је изрешетају, јер је већ рекла да су јој отац и сестра програмери, да јој нисмо ми урадили. Неко је рекао и „па шта и ако су јој урадили, узмемо је и имамо троје а плаћамо само њу“.

Јавила се кад је била спремна, помогли смо јој само око тога којим речима да срочи имејл да им јави где се налази то што је урадила.

Јокса, у радно време пајкан, који глетује зидове у поткровљу, био данас и радио још. Нису лоше фотке, с обзиром да је све скоро бело, али не скроз.

Кинеско ђубре од светиљке над судопером и даље не ради. Коштало 300 динара, радило пар месеци. Купио му и другу неонску цев, неће. Канда је спржен стартер или пригушница. Ма, ђубре.

(... 20 речи...)

Јан је опет заборавио да убаци нову табелу у пројекат, или побркао лончиће... како год, ово се догађа сваки пут кад измисли нову табелу и окачи код где се она користи, а не окачи и комплетан билд. Па ја онда сврнем у Ризницу и покупим свеж код, у ком се онда тражи да та табела постоји, ал' је немам па то пуца, та табела постоји само у његовој развојној бази. То се сад и не догађа тако често, било је много горе пре пар година. Сад је само напорно и досадно а умем то да решим (одем у његову базу, изгенеришем скрипт за ту табелу, потерам га код себе), а ионако смета само дан-два до следећег билда, у којем онда већ има свеж упФедс са новом структуром базе. Потерам њега преко свих својих база и укорак сам са најновијом верзијом.


Спомиње се: 18-XII-2023., Јан Бренкелен, Јелена Средљевић (Лена), Продајз, упФедс, на енглеском