10-I-2017.

Славица јавила да је нашла ћалета на поду. Био је баш пијан и препузао целу кућу (папуче је нашла у различитим собама), направио приличан русвај. Све је лепо почистила па нас тек онда звала.

Стенли и ја смо навратили поподне, хтео је да се поздрави са старим. Он и Паја су му помагали да устане и седне (или обратно), чак га и водили на пишање. Ћале није баш у неком стању. Каже да не зна како је пао, што обично значи да је претерао са ракијом. Оних шест литара шљиве што сам му донео децембра није потрајало више од три недеље. А као разблажује. Мора да је побркао која је која (тј шта је његова а шта Болдијева за продају), ал' биће да није - он би прво напунио своју бочицу од пола литре док још зна шта ради.

Увече су Го и Стенли одвели Аниту да се још једном прошетају. Падао је снег, дивно вече. Видели смо и Нину и Лену на скајпу.


Спомиње се: Анита Џенифер Бергер (Анита), Болдижар Барваи (Болди), Горана Средљевић (Го), Јелена Средљевић (Лена), Невена Средљевић (Нина), Паја Чкаљевић, Славица Истра, Стенли Бергер, на енглеском