28-XI-1998.

Из the.log у Дијети:

почео да гледам Хосија из пројект менаџера.

Некако сам потрпао парчад где дођу. Пројект менаџер гунђа само што фале сличице (мада има и других затурених фајлова; мој директориј за ВТР је на де диску, пројекат је другде на де диску, па пресељен дубље у де:\ВТР\Зиро\сГрадљ а у оригиналу није тај распоред, треба да напишем неку селидбену рутину, која ће да прође кроз фајлове и види где очекују остале фајлове.

pmhctrls.vcx, класа cal_daily1.refresh() - садржи коментар за доста кода који гледа да ли је објекат заиста отпуштен или није. Нешто сам се посаветовао имејлом са Џеријем Олсеном на ту тему (не знам да ли је објавио чланак), и мислим да је на крају Стифо смислио неку алатку која ће да провери да су све референце нестале или су .null. или било шта. Не сећам се тачно на коју фору је то радило, видим да тражи бета тестере за тај свој ObjRef. Ако ради, могао би овде да помогне.

метод num2time:

RETURN padl( alltrim(str(m.hour)), 2, "0") + ":" + padl( alltrim(str(m.minute)), 2, "0")

краће је

return tran(m.hour, "@L 99")+":"+tran(m.minute, "@L 99")

а било би и брже.

Егзе скоро да ради, ал' неће да ме пусти (не знам ниједну лозинку); ВТР неће да ме пусти у пројекат јер фали брдо фајлова. Мораћу да напишем ту слагалицу за путање.


Спомиње се: the.log, ВТР, дијета, Зиро Дистанс (Зиро), сГрадљ, Стив/Стефани Вилфорд (Стифо), Хоси, Џери Олсен, на енглеском