21-III-2018.

Ту негде, око друге половине марта, чујем да се жали подршка да више не добијају снимке екрана. Јер је неко најмио посредника да прима телефонске позиве, снима их, прекуцава и онда то уноси у Џиру. Како знају и умеју, а очигледно као служба са стране немају појма шта то муштерија прича. Па тако буде још више посла него пре, јер онда опет морају да зову муштерију, да кажу да сними екран са грешком, треба им текст и како то изгледа - контекст је 90% значења. А подршка није имала појма о овом.

Нагађам да је ово закувао или Бриџеш или Ралф - корак ближе томе да Феривер буде неуправљив јер се сад њим управља.

Го, Стенли, Неша и Анита су кренули на Хаваје. Стенлијева кева је тамо провела последње месеце, па су отишли да се мало уживе у амбијент. И његов полубрат се појавио, провели дан заједно. Иначе се ретко виђају.

Таман смо мислили да је ова окаснела зима готова, топи се снег, ал' јок, следеће вече ево још снега, прави децембар. Цветови кајсије се нису смрзли овог пута, није их било. Дрвеће се није гњавило с тим.

Нашао сам узипован ЛИ агент, верзија 1.2.40 на sGradlj.com - јер је нека муштерија скроз забранила фтп. Обично га забране у експлореру али забораве командну линију. Некад не ради ни то. Пошто су ти зипови баш мали, провукао бих их кроз пренос стевке - пребацим у базу64 с ове стране да не буде бинарно (али порасте за трећину), тамо убацим у неку променљиву па конвертујем (исто у фоксу) из базе64 у фајл, и тај фајл је тај зип. Само што овог пута није ишло, ваљда је ограничење за величину стевке 64К, а овај је био око 60, за трећину увећан буде 80. Па сам га окачио на свој сајт и скинуо га одатле (а, то може...) и заборавио да га обришем оданде све до августа 2021. кад сам га нашао док сам сређивао своје СФ приче.


Спомиње се: sGradlj.com, Анита Џенифер Бергер (Анита), Бриџеш Дупта, Горана Средљевић (Го), ЛИ агент, Ненад Бергер (Неша), Ралф Ротник, Стенли Бергер, СФ приче, Феривер Фертилајз (Феривер), фокс, на енглеском