29-V-2019.

Тим за портал 2.0 се опет тајно састаје, тј у Мали мекани тимовима, не на скајпу, а онај један документ што су на састанку објавили виде само позвани. У конфлуенсу не објављују.

Тиму за интерфејсе и посебне услуге, Јевгениј препоручује скрам састанке и недељне планове, што је смејурија - нема планова, ово све зависи од информатичара код муштерија, треба од њих извући појединости око протокола, чекати њихове одговоре, чекати да дозволе приступ, да се неко тамо врати са одмора, какво бре планирање. Ал' он запео.

Јевгениј тврди да је он сад шеф Нини и да она не треба да ради онај хл7 за Узеве што јој је Јан рекао да ради. Кад је то одлучено? На састанку пре две недеље. Па, није била позвана и нико јој није јавио одлуку. Јевгениј тврди да је Јан био присутан.

Пар сати касније, Ралф јој каже да навали на то за Узеве. Ваљда ни Јевгениј није о свему обавештен.

За ручак сам наручио роштиљ од Плусмеса, 2,5кг ћевапа, мешаног меса и роштиљске. Нини је рођендан. Виолета је пробала нове ролере, и не капира чему та чудна упутства, како то „гурај у страну“. Покушала је касније још пар пута али није савладала.

Прешли са 15 на 9 литара млека недељно, од првог. Напросто не успевамо да потрошимо толико.


Спомиње се: Виолета, Јан Бренкелен, Јевгениј Носоровец, Мајкрософт (Мали мекани), Невена Средљевић (Нина), Плусмес, Ралф Ротник, ћевапчићи, ХЛ7, на енглеском