06-VII-2010.

У #1, где је био Лес, већ је на прозору „издаје се“. Газда не губи време. Овај је већ одавно најављивао да му је доста, овај је стално нешто подјебавао, закидао, није поправљао шта се поквари... и кад је Лес решио да дигне сидро, овај почео да му нуди куле и градове, ал' мало касно. Оде он.

На олдвејву, о Муди Блузу:

Једино имам утисак да би неки нови клинци само чешали главе и питали се који је овим маторцима да се пале на ревијске оркестре? ;)))))

Ја се и данас чешкам... и педесет седми пут их враћам на плеј листу, па их онда због тих оркестара избацим.

Личе ми на ону сцену у Вратима раја, кад друг каубој доводи млађахну Изабел Ипер у своју гајбу у Пиздинг Крику, пицнуту (гајбу, тј, за Изабел се подразумева) како већ он уме - по зидовима излепљене новине, јер је он негде чуо да треба да има тај wallpaper.

Тј како мали Ђокица замишља синтезу рока и озбиљне глазбе...

Јан јавља да се штанд безбедно вратио са римског Ешреа. Лора вели, касније, за ФБ#1419, „дакле скроз је у реду што не могу да изаберем прозорски мени и прелазим између прозора?“.

Јан: нисам то рекао... али већ си направила нов ФБ, па ћу погледати тај проблем у том ФБу

(аха, научио је тактику - уради тачно шта пише, не шта мислиш да треба да значи)

15:10:53 Дејвид: Сутра--Подсетник: хтео бих општи сазив (како је прошао ЕШРЕ)..сутра у Торонто јутро...9:30 ако може

15:11:29 Јан - ако ми донесеш торту за рођендан, дођем :)

15:11:45 Дејвид - (^)... Мислим да нам је то једна од последњих прилика да присуствује и Градивој пре него што пресели континент

Стигао нам трафо за прелаз са 220 волти на 110. Јесте да скоро сва електроника сад ради на оба система, довољан је адаптер за утикач, али има две-три ствари, пре свега ова машина за вез, а кошта само 15$. Истина, тежак је ко ђаво, има бар две киле, класични трафо а не електронско сокоћало, што значи да толико грама других ствари нећемо понети.

Хана је натрчала на мину, мој профил у Трезору на холандском радном серверу је био ваљда једини (на прог серверу нас има бар тројица), па је нешто преконфигурисала и пре него што је приметила да је улогована као ја. На крају је испало да може тако и да остане - ја сам премапирао само локацију за погонску веб апликацију, остало ми на том серверу не треба, њено је.

Док смо причали, нестала ми веза. Јер је било речено да ће накратко да нестане кад буду пребацивали са мене на Нину, нема везе што је иста жица и што се мења само слог у бази. И то је морало да буде баш у сред разговора.

За ручак лаганица, пица од готових кора, ако не и комплет донета однекуд. Нешто мање кувамо ових дана...

Поподне причали са ћалетом и кевом преко скајпа, веза килава... ал' ајде да смо се чули мало. Предвече тутањ кроз дућане, пазарили у Волмарту којешта за 320$, а стигли и до Крогера и до Маршалса... хм, ово последње је ваљда гардероба. Кратке чакшире за пут?


Спомиње се: Градивој Средљевић, Дејвид Бертон, Јан Бренкелен, Лес Пол, Лора О'Хера, Невена Средљевић (Нина), олдвејв, Хана Блербери, на енглеском