10-V-2000.

Није ми јасно чиме сам сфоткао, а те фотке више ни немам, Ленин рођендан. Роштиљали смо на тераси, направила торту. Били смо нашли неке свећице, каже не гасе се тако лако. Ајде.

Испало је да се не гасе никако, то мораш да пустиш да изгори до краја. Угасиш, упали се. Лена се исфрустрирала начисто, ал' бар смо се добро насмејали.

Е да ми је тих фотки. Само што ћале спомиње да су одличне, сваки се детаљ види. Дакле он их је добио, а ја их више немам.

Пише ћале и ово

Неки минут касније је навратио Кале. Заборавио да понесе кљуц од куце, па је замолио да телефонира жени да му донесе кљуц. Уз то је текао разговор са Миром, којој је одмах изјавио да се веома љути на тебе, јер није од тебе као старог пријатеља оцекивао да цеш тако да га примиш, по питању рацунара, вец да му објасниш неке ствари и посаветујеш, а ти си га, каже, послао код Болдија, о коме има веома "лепо" мишљње. Болди му је утрапио неки рацунар за 5.000 ДЕМ, а он је наводно могао такав да купи за 3.500.Казао је мами да је Болди кваран цовек и да он може да доведе 15 људи који це то исто да кажу. Медутим, мама му је објаснила неке ствари, па је донекле отишао другацијег мишљења о теби, док је о Болдију задржао првобитно мишљење и цудио се како сте вас два могли да радите заједно. На крају Бата шаље пуно поздрава породици и теби, не више љут као што је био.

Надам се да цете ова порука затеци у фирми, па цу зато да завршим.

Нешто ми се сјебало кад сам турио додатних 120$ за отплату кредита за кола. Знам како рачунају камату (проучио сам прва два месечна извештаја), и лако сам срачунао колико бих уштедео кад бих отплаћивао брже, мимо аутоматске уплате, па што да не. Али, зајеб: у њиховом систему број партије има две цифре више него на уговору, контролне ваљда. И послао сам чек у филијалу овде у Ебергу уместо у централу у Северној Каролини. То сам сазнао након пар имејлова где сам се распитивао шта би са уплатом, јер је нисам видео на извештају. Добио сам тачна упутства. Што та упутства нису била у уговору? Па, ником не требају, нико, ама баш нико не отплаћује брже него што мора. А онлајн се зајам ни не види, нема то тамо, па морам повремено до филијале да ми одштампају извештај, да видим како напредујем и како стојим.


Спомиње се: Болдижар Барваи (Болди), Давид Јамачек (Кале), Ененберг (Еберг), Јелена Средљевић (Лена), на енглеском