17-XII-2016.

Велика вечера у Бечкереку. Ретко идемо тамо, али ајде бар је клопа добра а и има нас доста да попунимо два спојена стола, или три.

Дошли су и Лена и Милан, па смо се покупили сви, па скоро сви - Раја и {_пеђа, које није било могуће одвојити од тастатура, или су се играли целу ноћ па су сад спавали, су остали код куће са бабом. Тако смо за софром били Го и Стенли са Анитом, Нина и Ендер са Виолетом, Лена и Милан и ја. Јела се, наравно, карађорђева шницла - Милан је чак наговорио Стенлија да проба. Било је и добрих фотки, наши Београђани су увек расположени да одглуме неку ситуацију или бар наместе фаце у нешто драматично, увек испадне комад из неког филма.

Виолета се растрчала на све стране, свуд се завлачила, и никако јој није ишла у главу идеја да ово није све наше, да у оној другој сали неки други људи славе неком детету рођендан и да ми немамо ништа с тим. Нина је на крају и попиздела и отишла да је буквално смота под мишку и донесе.

Није много помогло ни што је понеко дете оданде дошло до нас... њима је све то једно игралиште.


Спомиње се: Анита Џенифер Бергер (Анита), Бечкерек, Виолета, Горана Средљевић (Го), Ендер Аквила, Јелена Средљевић (Лена), Милан Настић, Невена Средљевић (Нина), Рју (Раја), Стенли Бергер, на енглеском