20-X-2019.

Прекјуче били до Спрингфилда, стандардна гужва. Девојке се добро забављале, навикавају се на тобоган. Весна била ту да помогне, али су ове две неповерљиве нешто, нема контакта.

Написао прву верзију api_posetu.prg, кад ми је синуло да Статбројач мора да има АПИ. Наравно да има, и испало је сасвим једноставно, џејсн што враћа је прост колико и оно хфеа што сам радио за Феривер, само што нисам морао ништа да постујем, све је у урлу. Покушао сам да украдем свој код, ал' нисам имао ништа од тога, то је остало на неком од нових сервера, нисам скинуо бекап за себе. Ал' ионако је сасвим просто, све сам урадио за један дан.

Поподне смо сели у комби и отишли до Трофеја, ресторана десетак километара јужно од града. Има дугу традицију и нове власнике (вероватно већ четврте после легендарног оснивача), који нису дорасли. Развучено лето их је ухватило на препад, већ су разјурили сезонско особље. За невољу смо стигли око 16:20, ни ручак ни вечера, а зезнули смо се и што смо наручили специјалитете куће, погодивши да ће већ имати спремљено. Али је све то стигло једва млако, скоро хладно, ни да је свратило успут до мирка, чак би и чорби добро дошло 10°C више. Ребарца што смо Нина и ја узели нису била лоша, ал' другде су много боља; помфрит је био хладан и млитав, нимало крцкав. Поврх свега, коленица (девојачко буткице) са сосом од рена, што је она узела, је била без соса. Најгори део је што сам још недељама слушао како гунђа, док се нису изређали слушаоци. Такође сам изнео цео случај на Бурунди, нема лоше рекламе.


Спомиње се: 06-XI-2012., 06-VI-2018., api_posetu.prg, Бурунди, буткице, Весна, мирко, Невена Средљевић (Нина), Спрингфилд, Феривер Фертилајз (Феривер), ХФЕА, на енглеском