03-X-2015.: Велики ручак

Велики ручак у Занатлији. Било нас је мало много за сакса, али нисмо ишли у две туре него у две колоне. Ендер је потрпао њу, Нину, Рају и Виолету у кола, а Лена, Го, Стенли и ја смо пешке. Он је носио Нешу на раменима целим путем, а има око три ипо километра.

Ове фотке је снимила Нина, јер сам ја носио ту нову Лумија камеру... која уопште није лоша, мада има својих слабости, иста је скрнава јпег компресија какву троше многи мобилни телефони. Ал' бар има невероватну оптику, сулуд зум и стане у џеп.

Арпи, Вишња, Силвија, Драган и Јагода си стигли отприлике на време. Било је разних поклона за децу, па су се стално нешто ђорали, понекад не својом вољом :). Сложио сам добар видео, измонтирао га касније. Једина примедба је била што сам исецкао и звук, нисам га претапао, мешао или тако нешто. Што се тога тиче, мозак ми је још у седамдесетим :).

Го, Стенли и Неша су отпутовали шестог. Опет неки јутарњи лет, били смо на Сурчину још пре свитања.


Спомиње се: 09-IX-2015., Арпад Гунароши (Арпи), Виолета, Вишња, Горана Средљевић (Го), Драган Умљанић, Ендер Аквила, занатлија, Јагода Умљанић, Јелена Средљевић (Лена), Невена Средљевић (Нина), Ненад Бергер (Неша), Рју (Раја), саксо, Силвија Умљанић, Стенли Бергер, на енглеском