30-III-2020.

Према договору од 28-III-2020., дошли Боба и Милена поподне, око 14, да имамо времена до полицијског часа у 17. Седели и причали. Дали смо им 80 јаја, кад већ Лена не може да дође - док она стигне, коке ће снети још. Тренутно имамо два петла и 21 кокошку, од шест сувишних што су нам остале од Арпике, угинула је већ четврта. Сломљен кук или тако нешто, није се померала недељама.

Коначно сам променио метод како памтим линкове у Бјоу. Уместо да попуњавам два поља (SeeAlso и Keywords) именима слогова из табеле PPT на које иду линкови из текућег чланка (или у супротном смеру), сад имам табелу са линковима, linci.dbf - већ према зајебанцији са пепепеја и Бурундија, где се не каже линк него линак, у множини не линкови него линци. Линак може да буде у овом или оном смеру, или у оба. Смерове већ сад видим у овом прозору где ово пишем, али у генерисаном хтмлу све иде у исти списак под чланком. Генератор ће тако бити и бржи.


Спомиње се: 28-III-2020., Арпад Гунароши (Арпи), Бјо, Бурунди, Добривој Гунароши (Боба), Јелена Средљевић (Лена), Милена Пожарић, ппп, на енглеском