08-III-2016.

Петог смо отишли на пијацу и купили свежањ садница - трешње, дуње, кајсије. Однели право у Петерхид и посадили.

Седмог чантрали накратко са Леном, уз шмрљави видео (320х240), из купатила у Вијетнаму.

Матори хипик са УАа се управо запослио у Фериверу. Неколико сати сам му показивао шта је где, шта има да се ради а шта не сме да дира.

А онда се три дана касније извинио и захвалио на понуди - нашао другде бољи посао, за двоструке паре.

У Емпурији, онај Македонац прави „дев“ зону, не прави живи сервер, да се испробава ФедсРп. Држаћемо и даље један примерак активан на свом тест серверу, докле год треба, за обуку других муштерија, како наилазе.

Деветог дошли Драгана и Бајло, да мало пробају ту кајсију (из 2014). Он је упорно покушавао да је наговори да му дотури своје фотке са летовања, негде на плажи у Грчкој. Извадила је фоткалицу и показала му, ал' да ће добити, нема шансе.

Тринаестог снимио на огласној табли самоуслуге гомилу огласа. Што смртовнице, што „вршимо резање лозе, живих ограда, ружа; кошење травњака“ (ни пред упереним цевима не би признали да режу и косе, они врше резање и кошење), што ракија (крушка 600, дуња 800, јабука 400 дин/л), и иза свега, делимично покривен, овећи плакат за Градекову рачунарску школицу.


Спомиње се: Градинка Перетић (Градек), Драгана Витас, Емпyрија, Јелена Средљевић (Лена), Ненад Бајло (Бајло), Петерхид, УбикАгора, ФедсРп, Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском