03-VIII-2015.

Јуче, Гери још има неких питања, око сређивања којечега за ове из Сан Франциска.

Ново месо у Фериверу: Киш. Треба да испочетка уради портал за Федс, овог пута у дот њету, да се качи на исту базу. Радиће заједно са Јаном, исти офис, из суседног је села. Тако да Јан још два дана неће стићи да погледа шта то има да се уради за КопиРп, тј ФедсРп (како ћемо га назвати кад буде готово). Током преподнева сам већ почео то да пишем, пре свега да похватам како се шаље захтев у њихов АПИ, шта враћају итд. Већ у 10:54 сам добио „не ваља лозинка“, значи све остало ваља, успех!

Нашао се увече са Маринком у Спрингфилду, газда направио терасу горе на кавезу, дивота од места. Нема више лашког чрног, ал' сад има зајечарско црно, исто одлично.

Довршила кување парадајза. До краја сезоне ће изаћи рекордних 75 литара, и биће добар годинама. Срећа у Детелину па имају ове флаше са добрим затварачима, а без везе јефтине.

Сутрадан смо се скупили сви код Еве - Арпи, Вишња, Боба, нас двоје, Оми је рођендан. Јес оно све безалкохолно и некакви колачи, ал' баш је било онако породично. Ома је чак деловала прилично присебно, ни налик оној од пре годину-две-три, кад је имала и привиђења, губила се па враћала. Чак је успевала и да испали понешто духовито.

На фоткама видим да је Славица била дежурна тог дана.


Спомиње се: Арпад Гунароши (Арпи), Вишња, Гери Брендивајн, детелина, Добривој Гунароши (Боба), Ева, Јан Бренкелен, Киш де Кок, КопиРп, Маринко Протић, Ома, Славица Истра, Спрингфилд, Федс, ФедсРп, Феривер Фертилајз (Феривер), на енглеском