Верзија 1.1

(Увод)

Ако сте тражили нешто друго а стигли овамо, то је новост у Бјоу верзија 1.1. Мора да постоји неко историјско растојање, што су искусили неки на Бурундију кад су читали све до текућег дана (15-VII-2022.), а и Лена, чији је пријатељ тако читао па сазнао новости које није требало.

Тако од 10-IX-2022. уводим растојање. Како рече Лена, доста је две године. Како сам смислио код (засад само белешка, нисам га још написао, сутра ћу ваљда), странице ће бити делом сакривене - све што није бар две године старо ће нестати из навигације лево. Ако, пак, неки линк у тексту води на такву страну, преусмериће се на овај чланак. А ово је објашњење тога.

Линк у претходном пасусу ће прорадити 10. септембра 2024. или бар тако замишљам да треба да ради.

Баш нешто размишљам, како је овај опит испао нешто као, хм, жива књига. Ту и тамо разговарам са читаоцима, нешто од тих разговора се нађе у самој књизи. За разлику од праве књиге, овде не мора да се чека следеће издање за тако нешто, или да кажемо да следеће издање може да се појави два-три пута недељно и да се од претходног разликује тек помало. Е сад има и то да је све то одмах у књизи, али има да се чека две године док буде могло да се прочита.


Спомиње се: 15-VII-2022., 10-IX-2022., Бјо, Бурунди, Јелена Средљевић (Лена), на енглеском