15-II-2012.

Десетог је Васа са пепепеја попиздео на нешто, што није било тешко наћи, модерација је ћудљива и политика им је врхунски стохастична, па је основао Бурунди, свој форум, замишљен као збег за све којима дојади ппп. Крстио га је по аналогији са старим надимком пепепеја, Киншаса. Учланио сам се чим сам чуо, дванаестог. Мало касно да се бројим у саосниваче, довољно рано да се бројим међу споменичаре урођенике. Док сам се у, сада већ, прапостојебини звао Расејан, овде се зовем Паће, пише тамо зашто.

Лена покушава да инсталише ЛаТекс на гугоља али је то за линукс а овде има 32-битног Пенџерија. И покушава да ухвати стипендију... јапанску. Тешко биће, на буџету је а ови плаћају само школарину, коју она не плаћа.

У Федсу се зезао са маском за налоге, која сад обухвата још два типа. Већ има два-три типа налога, три врсте подсетника, и сад две врсте порука (од пацијенткиње и к њој). Број контрола које се виде или не виде, зависно од типа (и подтипа!) је преко десет, и поврх тога се бар половина различито понаша, према типу, и кад се виде. А онда постоје и маске за прегледе где се слог припушта по овом или оном мерилу, и подаци из разних колона приказују овако или онако, опет по типу и подтипу. Боли глава.

Око портала, сад имамо што СМС нема - шаље се потврд (ACK) кад пацијент прикаже поруку. И даље не знамо да ли ју је и прочитао, то нико не зна, ал' приказујемо је ми и онда можемо и да јавимо себи, кад смо већ ту.

За викенд Тревор прелази са дебеефова на сиквел, бар је то план.

Не знам што сам и отварао овај разводник, можда сам хтео да га пришрафим негде. И престравио сам се овим што сам угледао. За почетак, кратка бела жица спаја... шта? Некоришћен крај прекидача? Друго, ово треба да држи 1600W... а жица је много тања од 2,5 mm2. Најгоре и најужасније је лажно уземљење, није спојено ни са чим, нема треће жице. Опа бато.

Ово срањце је стигло одмах у ђубре. И жути кабл иза је такође кинески отпад, на то се неће качити ништа јаче. Има да одем и купим жицу и крајеве и сам ћу да правим продужне, јебо Кинезе, од њих више ништа на струју.

Седамнаестог одвезао Ендера у Београд. Одспавали смо пар сати код Лене. Били наручили суши однекуд, бајат. Њему није легао па је лоше спавао, једном га притисак на желуцу пробудио са стегнутим једњаком/душником, не може да дише. Догађало ми се то онолико пута ранијих година, док нисам увежбао реакцију (жив сам, јелда), па сам му довикивао упутства и брзо се искобељао. Стигли на аеродром све на време, без проблема. Онај суши ни мачке нису хтеле. Видели смо га после на скајпу, дакле стигао здрав и читав.

Двадесетог Раја прешао пар корака, испробавао. Онда неколико дана ништа, па онда за стварно. Још се игра старим ГејмБојем што смо нашли у Петерхиду.


Спомиње се: Бурунди, Градивој Средљевић, гугољ, Ендер Аквила, Јелена Средљевић (Лена), Петерхид, ппп, Рју (Раја), Тревор Фонтлирој, Федс, на енглеском