cipele na krevetu

18-VI-2009 06:48:23

"zasto tamo, dodjavola, ljudi naskacu na svoje krevete sa cipelama na nogama? nakon sto sam videla tu scenu u 4 serije i 3 filma u poslednjih nekoliko dana poceo identitet da mi se potresa..."

Vidi pod "hodanje u čarapama". Tj ovde se naprosto ne podrazumeva da su tabani prljavi, jer se podrazumeva da su trotoari (tj gde ih ima, ali parking, kolovoz, navoz) čisti. Meni je i dan danji neobično što se ne izuvam kad pređem na tepih, što unutra idem u onom u čemu i napolju. Nema prašine, đon je čist, prema tome dianje cipela na bilo šta je tak normalno.

A i gde da ih isprljaju, kad ne idu peške. Izađu iz kola, i prevale jebitačno rastojanje do unutra. Čak i kad se zadesi da ugazim u nešto - naprimer, šetnja po parku nakon kiše - dok dođem kući, sve je otpalo, đon opet čist. Možda jednom u dve godine se desi da neko nađe onako dobro, masno i lepljivo blato kao kod nas.

I onda, kad već nemaju običaj da se izuvaju čim uđu, nego tek kad hoće da se razgaće, nemaju običaj ni da paze da li će dići đon na sedalo.